102 votes 4.9

Synopsis

Senaryo: Başar BAŞARAN, Emre ÖZDÜR

Oyuncular: Timuçin ESEN (Faryalı), Şevval SAM (Yıldız), Murat AYGEN (Evren), Nejat İŞLER (Bora), Alperen DUYMAZ (Ateş), Toprak SAĞLAM (Gözde), Dilan Çiçek DENİZ (Su), Hilmicem İNTEPE (Kelebek), Serhan ONAT (Uzay), Kaan ÇAKIR (Cahit), Kıvanç KASABALI (Nejat),  Ebru UNURTAN (Ceyda), Yener GÜRSOY (Gönenç), Ezgi ŞENLER (Aslı), Serel YERELİ(Alara), Bige ÖNAL (Lal), Barış YALÇIN (Ferdi) , Basri ALBAYRAK (Süha), Cemalettin ÇEKMECE (Asım), Ozan UÇAR (Yiğit), Tugay BAHŞİ (Mert) , Sinan BENGİER (Haydar), Fatma BELGEN (Üzüm), Aslıhan GÜRBÜZ (Maya)

Evren Ergüven, pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız, çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul’da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum’da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren’in bu düzeni, art arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde, avucunda Bodrum’da Yıldız’ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız’ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı , Yıldız’ın Evren’den önceki sevgilisidir. Evren’e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız’ın ise evinin tam karşısına taşınan kocasının Bodrum’daki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden, hayallerinden, arkadaşlarından, zengin ve güvenli hayatlarından kopacak; Bodrum’da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum’dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

Video & Photo

1 videos 16 photos

Showtime

Select a cinema

  • KANAL D

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.