15 votes 4.7

Synopsis

Senaryo: Kule Dibi Senaryo Ekibi (Ayşen Günsu TEKER, Fikret BEKLER)

Yapımcı: Yağmur ÜNAL

Oyuncular: Can YAMAN (Ferit), Özge GÜREL (Nazlı), Türkü TURAN (Alya), Balamir EMREN (Engin), Hakan KURTAŞ (Deniz), Alara BOZBEY (Nilufer), İlayda AKDOĞAN (Asuman), Irmak ÜNAL (Zeynep), Berk YAYGIN (Tarık), Özlem TÜRAY (İkbal), Necip MEMİLİ (Hakan), Öznur SERÇELER (Fatoş), Yeşim GÜL (Leman), Emre KENTMENOĞLU (Bekir), Alihan TÜRKDEMİR (Bulut), Mert YAVUZCAN (Demir)

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı, Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek amacıyla ek iş yapmak ister ve tanışmadığı patronu Ferit’in özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkânsız bir aşkın kapısını aralanır.

Video & Photo

4 videos 5 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

  1. carmilla34 07/08/2017

    merhabalar diziyle ilgili derinlemesine yerinde analizler yapmışşınız,emeğinize sağlık.. naçizane eleştirilerime gelecek olursak da;diziyi seyretmemdeki en önemli etken can yaman.etkileyici bakışlara sahip,mimiklerini kullanmada son derece başarılı ve görsel olarak da göz dolduran çok çekici bir oyuncu.ilk bölümünü tüm detayları bir kenara bırakıp mimiklerine odaklanarak defalarca tv'den ve netten seyrettim.performansından etkilensem de can'ın dizideki tek handikapının ozge oldugu gerçeğinden kendimi de alamadım.ne görsel ne de oyunculuk anlamında bu çiftin denk olduğunu düşünüyorum.role hakim olan cocuksu tavırları can gibi klas bir oyuncunun performansına sekte vuruyor.hayat dolu yaşam enerjisi yüksek eğlenceli bir kadından çok ergen triplerinde genç bir kız imajı çiziyo daha çok.dolayısıyla burda can'ın girdiği rolü mevcut yeteneğini daha da parlatacak türden değil performansını aşağı çeken nitelikte olmuş.ayrıca kadın oyuncunun ciddi bir ses eğitimine ihtiyacı var.sesindeki iniş çıkışları kontrol edemiyor.ister normal konuşmada isterse birseye sinirlenip bağırarak tepki verdiği sahnelerde olsun sesi bir iki tık yükselerek çıgırma-cırlama her ne diyorsanız o forma bürünüyor.fragmandan gördüğüm kadarıyla bugünkü izleyeceğimiz bölümde de feriti uyandırmaya calışırken böyle itici bir ses olayı var yine.diksiyonu bu denli bozuk bir oyuncunun bu konuda birşeyler yapmaması cok ilginç :)kendisiyle ilgili eleştireceğim diğer bir nokta da ;genç bir kıza bu denli agır bir ten makyajının yapılması.makyajın hedefi canlı bir görünüm kazanmak, varsa kusurları örtmek, güzel yanları vurgulayıp belirginleştirmekse eger burda amaca ulaşmak bir yana tüm doğal güzelliği kamufle edilmiş bu genç oyuncunun.yüz hatlarını seçemiyorum.hangi uzvu güzel karar veremiyorum.iyi bir make up artiste ihtiyaç var sanırım:) sonuç olarak can yaman'ı cemre gümeli gibi hem görsel hem de performans olarak ona uygun gerçek bir oyuncuyla seyretmek isterdim..insallah bir dahaki sefere...

    1. Sinem ÖZCAN 07/08/2017

      Merhabalar, İlk yorumunuz olduğu için de hoş geldiniz, diyorum. Ben, ilk dizisinden beri kendimi sıkı bir Can Yaman takipçisi sayıyorum. İnadına Aşk biterken yazdığım son yorumda "Sen nereye ben oraya!" demiştim, o gün bugündür de kısmet oldu imzası olan her işini takip edebildim. Bundan böyle de niyetim aynı:) Can çok özel bir oyuncu. Okullu olmamasına karşın okullu oyuncuların pek çoğundan daha doğru mimik ve jest kullanır. Her yeni karakterle yeni bir oyunculuk çıkarır ve sürekli geliştirir. Burada Ferit rolünün ona hem çok yakıştığını hem de derinliği olduğu için iyi işlemesine olanak tanıdığını düşünüyorum. Onun mimik ve jestlerine çok aşina olmama karşın her seferinde şaşırtmayı başarıyor beni. Neyse ben Can'ı yazmaya başladıysam saatlerce susmam:) Bunaltmayayım sizi... Bizde çok büyük bir eksik make up artist... Ne yazık ki setlerin çoğunda bu işin uzmanları değil, ikinci sınıf mahalle kuaförleri ve makyajcıları çalışıyor. Sadece bu diziye özgü değil neredeyse hepsinde çok kötü makyajlar ve ortama hiç uymayan bir görüntü izliyoruz. Sabah yatağından yüzünde bir ton fondöten ve takma kirpikleriyle kalkan kadın görmekten bıktım. Keza en acı dolu anda bile dağılmayan fiziksel görünümlerden...Bu makyajı yapandan yönetmene hatta en çok da oyuncuya giden bir sorun. Bizim hanım kızlarımızın çoğu makyajsız denecek kadar hafif bir ten makyajını (eğer filtreleme çok iyi değilse) istemiyorlar. Sorun biraz da bundan kaynaklanıyor. Benim Dolunay'ı ana izleme nedenim Can Yaman... Onun dizisi diye başladım çoğunlukla da öyküye ve ona odaklanıyorum:) Gözümü çok rahatsız eden bir oyuncu olmadı dizide. Bundan da memnunum:) Not: Affınıza sığınarak Cemre Gümeli konusunda sizinle hem fikir değilim:) Kendinize çok iyi bakın. Sizi aramızda sıklıkla görmek isteriz.

  2. carmilla34 08/08/2017

    merhabalar tekrardan, hoşbulduk teşekkür ederim:) mükemmel uyumu arıyorum ben her daim.sıkı bir sarah jessica parker hayranı olmama rağmen yine de beklentilerimi düşük tutup cok uçmamakla beraber bu kadının onda bir enerjisini taşıyan birilerini arıyorum galiba.elçin sangu'da bunu biraz olsun yakaladığımı da itiraf etmeliyim.sangu'yu tenzihle:)kötünün iyisi beni kesmiyor.burda belki özge tuba büyüküstün gibi umutsuz vaka olmasa da benim için :)Can Yaman gibi yetenekli bir oyuncunun performansını maksimum düzeyde seyretmemi engellediği için antipatik geliyor bana.yoksa kendi kalibresindeki oyuncularla istediği gibi yürüyebilir sorun yok.can yaman'a bugüne kadar en iyi yakışan partner gönül işlerinde basrolu paylaştığı sinem kobal'dı bence.ilk deneyimi olmasına rağmen çok başarılıydı orda.sinemle basrolü paylaşması büyük bir şanstı.bunu iyi kullandı.sinemin tecrübeli olması bunda cok etkiliydi.fiziksel uyum da olunca güzel bir sinerji yakalamış oldular. inadına asktaki partnerini begenmediğim için ancak birkaç bölüm izleyebildim.senaryo ve cana giydirdikleri rol cok ilgimi çekmedi.hangimiz sevmedik dizisinde yine hem partner faktörü hem de oynadığı karakter fazlaca tutku barındırmadığından olsa gerek bana hitap etmedi yine.ask temasının çok daha yogun işlendiği tutkunun ön planda olduğu adrenalinin benzer hormon kokteyleriyle tavan yaptığı yapımlarda görmek istiyorum kendisini ben kısacası:) cemre gümeli'yle alakalı olarak da;oynadığı düz karakter mi acaba böyle düşünmenize sebep oldu?baskalarına sürekli akıl veren davranışlarıyla mantık abidesi olan' ben evliyim herseyi ben bilirim ederim' anlayışındaki domestik bir karakter ne kadar etkileyici olabilir haklısınız:) sistaların en agır baslısı olan bu karakter belki cok sıradan hatta cok sıkıcı bir profil çiziyor dizide ama aslında görünenin ardında saklı bir bilinmeyeni var:)cogu kadının caba göstererek kazanmaya çalıştığı seksapalite mesela ona doğuştan cömert bir şekilde bahşedilmiş.hemcinsi olarak bunu ben ekran karşısında gözlemleyebiliyorsam erkeklerin de bu pekala dikkatini çekmiştir:) ki tatlı intikam dizisini seyrederken partneri için böyle etkileyici biriyle oynarken nasıl kendini kaptırmıyor diye düşünürken sonradan ögrendik ki aşk çoktan bacayı sarmış:):):)

    1. Sinem ÖZCAN 08/08/2017

      Merhaba, Ben dizide özellikle işin senaryo yani öykü kısmıyla ilgileniyorum açıkçası. Bazı kalemler var ki ne yazarsa yazsın açıp tek kare izleme isteği duymuyorum kimilerininse her yazdığını izlerim:) İkincil derecede oyuncular geliyor ne yazık ki oyuncu muhteşem de osla senaryo rezilse pek yapabileceği bir şey kalmıyor. Can benim için bir istisna:)))) O hangi işe imzasını koysa izlerim. Partnerlerine de sanırım bu yüzden pek takılmadım. Tatlı İntikam'ı başından sonuna dek bir başka sitede yorumlamıştım :) O da öyküsüyle beni çeken işlerdendi (başlangıçta :) ) Cemre Gümeli'nin de bildiğim ilk işi o... Ben fiziksel boyutuna hiç takılmıyorum ama beni oyunculuğu etkilememişti. Kast ettiğim yazılan karakter değil:) Beğeniler farklı olabiliyor tabi. Sizinkine saygım sonsuz.... Yeniden görüşmek dileğiyle...