102 votes 5

Synopsis

Öykü: Azra Kohen

Senaryo: Nükhet Bıçakçı

Yapımcı: Kerem ÇATAY, Pelin DİŞTAŞ YAŞAROĞLU

Yapım Şirketi: Ay Yapım

Yönetmenler: 

Tür: Aşk, Dram, Psikolojik

Oyuncular: Ozan GÜVEN (Can Manay), Serenay SARIKAYA (Duru), Mehmet GÜNSÜR (Deniz), Berrak TÜZÜNATAÇ (Özge Egeli), Büşra Develi (Bilge Görgün), Tülay GÜNAL (Eti), Osman SONANT (Sadık), Armağan OĞUZ (Göksel), Defne KAYALAR (Aylin), Emir BENDERLİOĞLU (Ali), Saadet Işıl AKSOY (Ceren)

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Dizide bir psikolog olan Can Manay’ın hayatı anlatılmaktadır. Manay, hem üniversitede psikoloji dersleri vermekte, hem de kendi televizyon programında terapi yapmaktadır. Şans eseri karşılaştığı Duru’ya aşık olur ama Duru’nun bir sevgilisi (Deniz) vardır. Ayrıca ders verdiği okuldaki Bilge isimli öğrencisinin iyi bir psikolog olacağına inanmakta ve onun sınırlarını zorlamaktadır. Öte yandan Özge Egeli isimli bir muhabir Can Manay’ın kirli geçmişini ortaya çıkarma konusunda kararlıdır.

Video & Photo

5 videos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.