102 votes 5

Synopsis

Senaryo: A. Ferda ERYILMAZ, Nehir ERDEM

Oyuncular: Aras AYDIN (Ulaş Vardar), Nilay DURU (Azize Ilgazoğlu), Gürgen ÖZ ( Turgay Atalay), Nilperi ŞAHİNKAYA (Temmuz Akıncı), Osman KARAKOÇ ( Yusuf Ilgazoğlu), Hüseyin SOYSALAN (Nadir Erciyesli), Hüseyin GÜLHUY (Efe Yangın), Hilal UYSUN (Çiğdem Şanlı), Duygu KARACA (Saadet Börekçi), Meriç BAŞARAN (Şükufe Börekçi), Hakan EKE (Halim Deveci), Ayşe SELEN (Nazife), Bahtiyar ENGİN (Haldun Varyemez), Eray AYAZ (Ateş Erciyesli)

 

Azize, ağabeyi Yusuf ve babaannesi Nazife ile birlikte yaşayan klasik bir kızdır. Azize’nin tek isteği, iki yıldır yanında reji asistanı olarak çalıştığı ve deli gibi de âşık olduğu televizyonun altın çocuğu Turgay Atalay’ın onu fark etmesidir. Turgay, değil Azize’nin hislerini fark etmek, daha onun adını bile öğrenmemiştir bu iki yıl içinde.
Ulaş, kendisini yardıma muhtaç olan insanların sorunlarına dikkat çekmeye adamış bir belgesel yapımcısıdır. Lakin, Ulaş’ın asıl ilginç özelliği modern bir “Telli Baba” olmasıdır. Ulaş’ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar.
Turgay yeni programı için aykırı bir fikir aramaya karar verir. Tesadüfen öğrendiği Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir: “N’olur Ayrılalım!” İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir.
Turgay, bulunan kızların hiçbirini beğenmez. Onun “Yazık Starı”  göze batmayan, silik hatta biraz da saf bir tip olmalıdır.Bunun için iki yıldır adını öğrenmeyi başaramadığı Azize’den daha uygun aday yoktur. Azize, başta durumu kabul etmek istemese de sonunda ikna olur.

“Ya kehanet doğruysa? Ya gerçekten Ulaş’ın terk ettiği kızlar hayatlarının aşkı ile evlenebiliyorsa? O zaman Azize de Turgay’a kavuşacak demektir!”  Bu hayalle yola çıkan Azize, hiç planlamadığı bir durumla karşılaşacaktır. Ulaş’ın Azize’yi terk etmeye hiç niyeti yoktur.

N’olur Ayrılalım dizisi, 12 Ağustos 2016 tarihinde sona ermiştir.

Video & Photo

1 videos 7 photos

Showtime

Select a cinema

  • FOX TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.