2 votes 3

Synopsis

Senaryo: Meriç Acemi

Yapımcı: Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu

Yapım Şirketi: AY Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin, Deniz Yorulmazer

Oyuncular: Gökçe BAHADIR (Oya), Aslıhan Gürbüz (Merve), Bade İşçil (Pelin), Tülin Özen (Arzu), Mert Fırat (Serhan), Selim Bayraktar (Edip), Ferit Aktuğ (Taylan), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Tansu Biçer (Başkomiser Kemal), Duygu Sarışın (Sema), Hayal Köseoğlu (komiser yardımcısı Derya)

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikâye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyor. Ayrıca, gizem dolu bir cinayet söz konusu.
Birbirinden farklı dört kadını ve dört ayrı gücü izleyeceğimiz hikâye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ancak oldukça sancılı bir yeniden buluşma bizi bekliyor. Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.
Geçmiş, bugüne yansıdıkça, eski kinler ve hırslar da açığa çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vak’asını çözmek için tanıklarla görüşüp olayı anlamaya çalışıyorlar.

Video & Photo

3 videos 11 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.