Vatanım Sensin

En İyi Bölüm: Vatanım Sensin

Almila Ada ( Melis)

En İyi Kadın Oyuncu: Almila Ada ( Adı Efsane)

En İyi Sahne: Adı Efsane, (Hakan, Melis’i Öpüyor)

En İyi Erkek Oyuncu: Baran Bölükbaşı (Adı Efsane)

 

 

 

 

 

 

 

Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ)

En İyi Replik: Cesur

Sühan: Kıskandığımı nerden çıkarıyorsun? Hem kıskanmak derken sen, beni en son ne zaman kıskandın ki?

CESUR: BİR DAKİKA ÖNCE… SOL ELİNİ SAĞ ELİNİN ÜZERİNE KOYDUN – Kİ GENELDE BUNU SAVUNMAYA GEÇTİĞİN ZAMANLARDA YAPIYORSUN – ELİNİ, ELİNDEN KISKANDIM. SAĞ ELİNİ SURATINA GÖTÜRDÜN VE YÜZÜNE DÜŞEN PERÇEMİ KALDIRIP DÜZELTTİN. SAÇINI, ELİNDEN KISKANDIM. ELİNLE BİR ÇİLEK ALDIN VE DUDAKLARINA GÖTÜRDÜN, DUDAKLARINI KISKANDIM. ( CESUR VE GÜZEL)

Benzer Yazılar

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

2 Comments

  1. nbsami 26/04/2017

    Cesur ve Guzel son donemde heyecanla seyrettigim bir dizi haline donustu. Diger dizileri seyretmiyorum.Adi Efsane ve Vatanim sensin onun icin bir yorumda bulunamayacagim. Adi Efsaneyi Erdal besikcioglu icin seyretmeye calistim. drami bana fazla geldi. Genel olarak halihazirda Dram yasadigimiz ortamda fazla drami kaldiramiyor bunyem;)

    1. Sinem ÖZCAN 26/04/2017

      Ben klasik bir dram izleyicisiyim aslında. Komedi pek tercihim değil ama dram içinde yer yer komediye yer verilmesini de seviyorum. Adı Efsane bu nedenle benim şu an en favori dizileirmden biri. hem senaryo hem oyunculuklar sağlam. Cesur ve Güzel'i önceleri gününde izliyordum ama bir süredir konu hiç akmıyor. Sadece yer yer iyi pasajlar buluyorum o kadar.Eskisi gibi heyecanla takip etmiyorum açıkçası. Vatanım Sensin de öyle... Bu ara ben daha dram ve aksiyon ağırlıklı gidiyorum galiba. Yaz dizileri gelince ne olur bilemem :)