Synopsis

Senaryo: Sema ERGENEKON, Eylem CANPOLAT

Yapımcı: Timur SAVCI, Burak SAĞYAŞAR

Yapım Şirketi: Tims & B Yapım

Yönetmen:  Cem KARCI

Oyuncular:  Nurgül YEŞİLÇAY (Gülperi Çetin), Timuçin ESEN (Kadir Aydın), Tarık PAPUÇÇUOĞLU (Yakup), Burak DAKAK (Hasan), Emir ÖZYAKIŞIR (Can), Aleyna ÖZGEÇEN (Bedriye), Ece SÜKAN (Şeyma Aydın), Furkan Oğulcan İLKER, Kayra ZAPÇI (Gülperi’nin gençliği), Batuhan SERT (Avukat Kadir’in gençliği), Emir ÇUBUKÇU, Haluk CÖMERT, Ejder ÖZKARSLIGİL, Hakan ATALAY (Gülperi’nin ölen eşi Eyüp)

1982 yılında vizyona girmiş Gülsüm Ana filminden esinlenilerek bir başına çocuklarıyla hayata tutunmaya çalışan vefakâr bir annenin öyküsünü anlatmaktadır.
Gülperi’nin eşi Eyüp, Irak sınırında çalışırken öldürülür. Eşinin öldüğünü öğrenen Gülperi büyük bir acı yaşar. Ancak Gülperi’ye en büyük acıyı eşinin ailesi yaşatacaktır. Oğullarının ölümünün tek sorumlusunun gelinleri olduğunu düşünen aile, çocukları Gülperi’den alır. Gülperi, çocuklarını geri almak için verdiği savaşta hapse düşer. Hapisten çıkan Gülperi’yi kayınpederi çocuklarından uzak tutmak için zorla İstanbul’a gönderir. Gülperi, İstanbul’da bir yandan kapıcılık yaparken diğer yandan da bir moda evinde çalışıp para biriktirir ve çocuklarını yanına almak için büyük bir hukuk savaşına girer. Çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’ı bulur. Bu mücadelesinde Gülperi’ye en büyük desteği, Avukat Kadir verir. Gülperi’yle aralarında yeniden bir aşk başlar ama Gülperi’nin aklı hâlâ Gaziantep’te kalan üç çocuğu Bedriye, Hasan ve Can’dadır.

Video & Photo

1 videos 11 photos

Showtime

Select a cinema

  • SHOW TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.