3 votes 4

Synopsis

Senaryo: Deniz MADANOĞLU

Yapımcı: Fatih AKSOY

Yapım Şirketi: MED Yapım

Yönetmen:  Merve GİRGİN

Amerikan Drama dizisi This Is US’ ın uyarlaması olan dizide aynı gün otuz beş yaşına basan, bambaşka hayatlar yaşayan dört insanın hayatları ve ilişkileri konu ediliyor. Dizi hayatlarının en önemli gününü yaşamak üzere olan dört kahramanın otuz beşinci doğum gününde başlıyor.

Cem, çok sevdiği karısı Reyhan’la doğum gününü kutlamaya hazırlanırken üçüz bebeklerine hamile olan Reyhan’ın aniden doğum sancısı tutar. Riskli bir doğum olmasına rağmen, son ana kadar her şeyin yolunda gideceğine ve üçüzlerini kucaklarına alacaklarına inanırlar. Ancak hayatın onlar için bambaşka bir planı vardır.

Beş yıldır büyük bir markanın reklam yüzü olan Berk’in asıl hayali oyuncu olmaktır. Sonunda iyi bir filmde oynama şansı yakalar ancak yapımcısından izin alamaz. Şimdi önünde önemli bir yol ayrımı vardır. Ya her şey eskisi gibi devam edecek, ya da Berk özgürlüğü seçip bedelini ödeyecektir.

Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. İyi haberi doğum gününde alır. Ancak babasıyla tanıştığında öğreneceği gerçek onu büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Çocukluğundan beri başı kilolarıyla dertte olan Beste, otuz beşinci doğum gününde yeni bir karar alır. Bugüne kadar hayatı umduğu gibi gitmemiştir ve artık dizginleri ele almanın vakti gelmiştir. Ne pahasına olursa olsun zayıflayacaktır. Hiçbir şey onu yolundan alıkoyamaz. Aşk dışında…
Bu beş insanın başına ne gelirse gelsin, onların bildikleri bir şey var: Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey.

Showtime

Select a cinema

  • FOX TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.