1 votes 2

Synopsis

Senaryo: Hatice MERYEM, Banu KİREMİTÇİ BOZKURT

Yapımcı: MED Yapım

Yönetmen: Serdar GÖZELEKLİ

Oyuncular: Hazal KAYA (Filiz Elibol), Burak DENİZ (Barış / Savaş), Reha ÖZCAN (Fikri Elibol), Yağızcan KONYALI (Rahmet Elibol), Nejat UYGUR (Hikmet Elibol), Zeynep SELİMOĞLU (Kiraz Elibol), Alp AKAR (Fikret Elibol), Ömer SEVGİ (İsmet Elibol), Nesrin CEVADZADE (Tülay), Evrim DOĞAN (Şeyma), Korhan FIRAT (Tufan), Serra PİRİNÇ (Müjde), Pınar TÖRE (Esra), Mehmetcan MİNCİNOZLU (Cemil), Berkay AKIN (Asım), İsmail KARAGÖZ (Haşim)

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren Elibol ailesi ve o ailenin adeta annesi hâline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’in öyküsüdür.
Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikâyet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır;
Filiz’in bir küçüğü üstün zekâlı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.
Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.
Filiz’e ilk gördüğü anda âşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkâr etmeye çalışır.
Senelerdir Filiz’e âşık olan polis Memuru Cemil’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.
Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e âşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikâyelere götürecektir.

Video & Photo

3 videos 11 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.