7 votes 3.6

Synopsis

Senaryo: Ali AYDIN

Yapımcı:  Kerem ÇATAY, Pelin DİŞTAŞ YAŞAROĞLU

Yapım Şirketi:  AY Yapım

Yönetmen: Uluç BAYRAKTAR

Oyuncular:  Kıvanç TATLITUĞ (Kadir Adalı), Alperen DUYMAZ (Kerem Korkmaz), Elçin SANGU (Zeynep Tunç), Onur SAYLAK (Veli Cevher), Melisa Aslı PAMUK (Cemre Gür), Sevtap ÖZALTUN (Aslı), Erkan Can, İsmail DEMİRCİ (Galip), Hakan KURTAŞ (Demir), Merve ÇAĞIRAN (Meral), Efecan ŞENOLSUN (Yakup), Buçe KAHRAMAN, Furkan KALABALIK, Mustafa UĞURLU (Cemre’nin babası), Ali SÜRMELİ (Cansız)

Dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatlar ele alınıyor. Dizinin ana karakteri Kadir Adalı’nın kazadan sonra söylediği “Çarpışan aslında kaderlerimizdi.” cümlesi aslında dizinin mesajı.
Kazadan sonra ağır bir travma yaşayan Başkomiser Kadir Adalı’nın hayat öyküsü, dizinin ana konusunu oluşturuyor. Kadir başarılı bir başkomiserdir. Organize suçlar biriminde görev yapmaktadır. Tam bir işkoliktir ve çok inatçıdır. Eline aldığı dosyadaki suçluların kökünü kazımadan bırakmaz. Bir ailesi olmadığı için Sarıyer’i ailesi olarak görmüş ve mahalledekileri de sahiplenmiş onlara ağabeylik, babalık yapmıştır. Sarıyerspor’u çok sever ve amigoluğunu yapar. Hayat dolu bir adam olan Kadir, kazadan sonra ailesiyle ilgili yaşadığı büyük travma sonrasında âdeta dünyadan vazgeçer ve psikolojik sıkıntılar yaşar.

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.