Synopsis

Senaryo: Ece YÖRENÇ, Elif Usman ERGÜDEN

Oyuncular: Kıvanç TATLITUĞ (Cesur), Tuba BÜYÜKÜSTÜN (Sühan), Tamer LEVENT (Tahsin Korludağ), Erkan AVCI (Korhan Korludağ), Serkan ALTUNORAK (Bülent), Sezin AKBAŞOĞULLARI (Cahide Korludağ), Nihan BÜYÜKAĞAÇ (Adalet), Fırat ALTUNMEŞE (Kemal), Irmak ÖRNEK (Şirin), Okday KORUNAN (Salih), Müfit KAYACAN (Rıfat İlbey), Gözde TÜRKPENÇE (Banu), Yiğit ÖZŞENER (Rıza), Işıl DAYIOĞLU (Reyhan), Zeynep KIZILTAN (Hülya), Devrim YAKUT (Mihriban), Cansu TÜREDİ (Necla), Tilbe SARAN (Fügen)

Cesur Alemdaroğlu, İstanbul’un hemen dışındaki Korludağ kasabasına doğru arabasını sürerken kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar, at, bir tarafı uçurum olan arazide dörtnala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur’un ölümden kurtardığı kız, onun baş düşmanının kızı Sühan’dır.

Cesur, Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir. Sühan, Cesur hayatına girene kadar Bülent’le evleneceğini ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Ama kaderin başka planları vardır.

Video & Photo

1 videos 7 photos

Showtime

Select a cinema

  • STAR TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comments

  1. carmilla34 08/08/2017

    merhabalar dizi bitti gitti ama yorum yapmazsam üzerimde hakkı kalacagını düşündüğüm nadir yapımlardan:))) bir sezon boyunca yaptıgım tenkitlerle canını çıkardığım yegane dizidir heralde' cesur ve güzel'.son zamanlarda izlediğim memur kafayla yapılan dizilere en iyi örnektir kendileri.tutsa da olur tutmasa da yap işini geç mentalitesinin en basarılı işlendiği diziydi, yapımcıyı tebrik etmek gerekir bu baglamda..birbirleriyle sadece güzellik yarışmasına giren aralarında elektriğin esamesi okunmayan bir çiftin barbie ve ken özentili yapay kurgusunu bize servis ettiği için yapımcı-yönetmene ayrıca teşekkür etmek gerekir:):)dizide eleştiriden en az nasibini alacak şey teknik kalite sanırım.filmin görsel kalitesi oldukca iyiydi.cekimler sinema filmi tadındaydı.teknik ekip basarılıydı.pastoral görüntüler eşliğinde ilerleyen diziyi bu doga güzelliklerinin kurtaracagı fikrine kapılsak da kısa bir süre ,gerçege dönmemiz cok zaman almadı.özellikle kadın oyuncunun soguk duruşu ve dik bakışlarıyla hikayenin aşk duygusunu yakalamak imkansızdı.hal böyle olunca duygusal kıvılcımlar yaratma görevi kıvanc tatlıtug'un sırtına yüklendi.o da nedense işe yeni başlamış bir oyuncu görüntüsünden çıkamadı bir türlü.ask_ı memnu'yla ortalığı kasıp kavuran kendi değildi.kuzey ve güney'deki rolu için ciddi anlamda ön hazırlık yapıp hatırı sayılır yerlerden ders alarak seyircinin gönlünü fetheden o değildi. ‘Kelebeğin Rüyası’ndaki performansıyla oyunculukta ne kadar yol aldığını ve alabileceğini gayet net ortaya koyan yine o değildi:) sadece poz vererek zaman dolduran konu mankeni konumundaki bir partner ve senaryodaki yuzeysellik dahası hafiflik nedenleriyle ağır aksak bir hale gelen diziye' artık ben bunun neresinden tutarsam tutayım elimde kalır en iyisi akışına bırakayim(let it go) değilde ne olabilir başka gerekçesi?!?salt güzellikle bu işlerin yürüyemeyeceğinin tescili tuba. agzını acmayıp öylece dursa güzelliğinin hatırına seyredilebilirdi belki ancak konuşmalarında ortaya cıkan ezik-mahcup mimikleri tüm asaletini alıp götürmekle kalmadı türkiye'de number one olan hit bir oyuncuyla oynama gafletine düşerek sağlam bir travma yaşadı.bir Türk atasözü der ki 'davul bile dengi dengine' :-)-)-)