5 votes 4

Synopsis

Oyuncular:  Serkan ÇAYOĞLU (Cihangir Tepeli), Kaan YILDIRIM (Kaan Karabulut), Nazan KESAL (Hümeyra Karabulut), Burak SERGEN (İlhan Tepeli), Hande ERÇEL (Müjde Akay), Hazal SUBAŞI (Bahar Berkes), Ahmet Mümtaz TAYLAN (Cemal Sandıkçı), Umut KARADAĞ (İskender Akay), Dilan TELKÖK (İrem), Funda İLHAN (Gülay Tepeli), Erdal YILDIZ (Terzi), Deniz Şen HAMZAOĞLU (Adem), Banu FOTOCAN (Nurten), Serhat MİDYAT (Altan), Şehsuvar AKTAŞ (Vekilharç), Uğur TAŞDEMİR (Halit), Melih ÇARDAK (Tamirci), Uğur UZUNEL (Bolpaşa Şener)

Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi. Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı…

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar ve geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.
Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir dizidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir.

Video & Photo

5 videos 13 photos

Showtime

Select a cinema

  • TRT 1

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.