104 votes 5

Synopsis

Senaryo: Ertan KURTULAN, Toprak KARAOĞLU, Volkan Sümbül

Oyuncular: Çağatay ULUSOY (Sarp), Aras Bulut İYNEMLİ (Mert), ÇetinTEKİNDOR (Kebapçı Celal Duman), Mustafa UĞURLU (Yusuf Müdür), Nihal KOLDAŞ (Füsun),Bensu SORAL (Melek), Damla COLBAY (Eylem), Yıldıray ŞAHİNLER (Alyanak Hasan), Rıza Kocaoğlu (Davut), Gözde KANSU (Yeşim), Uğur YÜCEL (Kudret), Nebil SAYIN (Coşkun), Seyithan ÖZDEMİR (Minik), Sedat PAYAS (Şevko), Erdağ YENEL (Berke), Beran SOYSAL (Yusuf’un oğlu Gökhan), Duygu SARIŞIN (Sema), Deniz GÜRZUMAR (Barış), Barış KIRALİOĞLU (Musa), Esra KILIÇ (Fulya), Ercan KESAL (Köstenceli), Mustafa YILDIRAN (Mestan), Alp Özgür YAŞIN (Selami), Tuba ÜNSAL (Handan)

Polis Akademisi’nde okuyan Sarp ve Mert, kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakiptirler. Sarp, Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp, böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Mezuniyet gününde izleyicilerin gözü önünde yaşanan bu olay, aslında Yusuf Müdür’ün planladığı bir oyundur.

Yusuf Müdür, Sarp’ı ezeli düşmanı Kebapçı Celal’in yanına gizli görev için yerleştirmektedir. Yusuf Müdür’ün “İçerde”ki adamı Sarp’tır. Ancak onların bilmediği gerçek, Kebapçı Celal’in de benzer bir planı olduğudur.

Celal, çocukluğundan beri yanında yetişen Mert’i, Polis Akademisi’ne göndermiştir. Sarp’ın gizli görevle Organize Büro’dan uzaklaşması Mert’in şansı olur. Akademi’yi ikincilikle bitiren Mert, Yusuf Müdür’ün ekibinde yer alır. Kebapçı Celal’in “İçerde”ki adamı da Mert’tir.

Yıllar önce kaçırılan kardeşi Umut’u bulmak için Yusuf Müdür’ün isteğini kabul eden Sarp, kardeşini aramayı sürdürürken onun aslında çok yakınında olduğunun farkında değildir.

Çocukluğu, sokaklarda Coşkun’un emrinde dilenerek geçen Mert ise o günlerden en yakın dostu Melek’in desteği ve Sarp’ın kardeşi gibi sevdiği sevgilisi Eylem’in yardımıyla ailesini aramaktadır.

Akademide birbirlerinin en büyük rakibi olan iki genci kader, bir yandan birbirine bağlamış diğer yandan onları yine karşı saflara atmıştır.

Sarp nefret ettiği Celal’in en iyi adamı gibi görünmek zorunda kalırken diğer yandan da Kebapçı Celal’in kızı Melek’e duyduğu sevgiyle ve onun Celal’le ne işi olduğunu bir türlü anlamayan annesini incitmemeye çalışmakla da uğraşmaktadır.

 

 

Video & Photo

1 videos 8 photos

Showtime

Select a cinema

  • SHOW TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.