7 votes 4.3

Synopsis

Senaryo: Burcu GÖRGÜN TOPTAŞ, Özlem YILMAZ

Yapımcı: Kerem ÇATAYPelin DİŞTAŞ

Yapım Şirketi: AY Yapım

Yönetmen: Bahadır İNCE

Oyuncular:  Barış ARDUÇ (Akça Kuzgun Cebeci), Burcu BİRİCİK (Dila Bilgin), Hatice ASLAN (Meryem), Caner ŞAHİN (Kartal), Settar TANRIÖĞEN (Terzi Derviş), Baran AKBULUT (Yusuf Cebeci), Ahsen EROĞLU (Kumru), Levent ÜLGEN (Rıfat), Bahar KERİMOĞLU (Sultan), Burak UYANIK (Kesik), İpek ERDEM (Şermin), Derya BEŞERLER (Seda), Hande Dilan HANCI (Füsun), Metehan PARILTI (Kuzgun’un çocukluğu), Nisa Sofia AKSONGUR (Dila’nın çocukluğu), Aytek ŞAYAN, Erdal KÜÇÜKKÖMÜRCÜ (Şeref), Haydar KÖYELEmre KENTMENOĞLU (Rıfat’ın gençliği), Ahmet VARLI, Emel DEDE, Orhan EŞKİN, Yiğit ÇAKIR, Fırat SUMELİ, Raci DURAK (Şeref’in gençliği), Mert İNCE, Damla CANKURT (Kumru’nun çocukluğu), Arda ŞAHİN, Almina KAHRAMAN, Su Burcu Yazgı COŞKUN, Emir Ali DOĞRUL (Atlas), Aykut AKDERE (Teo), Aykut YILMAZ (Selçuk), Ferit KAYA (Cihan), Onur SAYLAK (Ferman Koroğlu), Nilperi ŞAHİNKAYA, Tülay GÜNAL ,Utku ATEŞ 

Babaları polis olan ve birbirlerine aşkları çocuk yaşlarında başlayan Kuzgun’la Dila’nın yeniden karşılaşmaları ve Kuzgun’un babasının intikamını alma hikâyesi anlatılıyor.

Kuzgun’un babası bir operasyon sırasında, en yakın dostu tarafından pusuya düşürülüp şehit edilmiştir. Ardından Kuzgun kaçırılmış ve hayatına Akça olarak devam etmek durumunda kalmıştır. Korumalık yapan Kuzgun, 20 yıl sonra babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul’a döner. Avukatlık yapan çocukluk aşkı Dila ile yolları yeniden kesişir.

Dila, hayatının belli dönemlerinde yaşadığı zorluklara rağmen ayakta durmayı başarmıştır. Adalete inanan bir avukat olan Dila,Kuzgun’la çocukluk aşkıdır ama Kuzgun’un babasının şehit edilmesinden sonra Kuzgun bir anda kaybolmuş ve Dila’nın hayatından çıkıvermiştir. Yeniden karşılaştıklarında birbirlerine itiraf edemeseler de onlar birbirlerine hâlâ âşıktır.

Ne var ki yıllar sonra Akça ismiyle Dila’nın karşısına yeniden çıkan Kuzgun, artık intikam ateşi ile yanan bir adamdır.Kuzgun babasına yapılan haksızlığı kendi adaleti ile çözmek ister ama Dila buna karşıdır. Yeniden karşılaşmaları ikisinin de hayatlarının dönüm noktası olacaktır. Kuzgun, aşk ile intikam duygularını bir arada yaşamak zorunda kalırken Dila’nın en büyük sınavı da âşık olduğu adam yani Kuzgun olacaktır.

Video & Photo

1 videos 5 photos

Showtime

Select a cinema

  • STAR TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.