101 votes 5

Synopsis

Senaryo: A. Ferda ERYILMAZ, Nehir Erdem

Oyuncular: Ali Ersan DURU (Mehmet), Burcu ÖZBERK (Melike), Nükhet Duru (Diva Perihan), Erhan YAZICIOĞLU (Hayati), Mesut YILMAZ ( Tahsin – Aşk Doktoru), Hande KAPTAN (Cennet), Anıl İLTER (Engin), Leyla GÖKSUN (İlknur), Köksal ENGÜR (Remzi Dede), Selen UÇAR (Kibar), Mert CARİM (Tufan), Binnur ŞERBETÇİOĞLU (Kazibe), Selim GÜRATA (Albay)

Melike, gurbetçi ailesini İstanbul’da bir başına namusuyla yaşayabileceğine ikna etmek için, bazı küçük(!) yalanlar söyleyen bir kızdır. Almanya’daki ailesi, an itibarıyla Melike’nin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır.
Gerçekte ise Melike İstanbul denen vahşi ormanda açlık sınırında yaşamaya çalışan sakar bir kızdır ve habercilik hayallerine ancak bir magazin gazetesinde burç yorumu yazacak kadar yaklaşabilmiştir. En kötüsü de, ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını attığı sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır!
Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal, ülkeyi sarsacaktır! Ancak o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet’e de dokunmaktadır.
Tabii  Melike  de Mehmet de yalan ve şantajla başlayan hikâyelerinin onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacağını henüz bilmemektedirler.

Şahane Damat dizisi 23.08.2016 tarihinde sona erdi.

Video & Photo

1 videos 8 photos

Showtime

Select a cinema

  • STAR TV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.