3 votes 4.3

Synopsis

Senaryo:  Melek GENÇOĞLU

Yapımcı: Kerem ÇATAY, Pelin DİŞTAŞ YAŞAROĞLU

Yapım Şirketi: AY Yapım

Yönetmen:  Hilal SARAL

Oyuncular:  Zerrin TEKİNDOR (Tuna Akdora), Ebru ÖZKAN (Melek Özden), Boran KUZUM (Efe Akdora), Aybüke PUSAT (Verda Özden), Murat AYGEN (Demir Akdora), Esra DERMANCIOĞLU (Ceylan Topçu), Leyla TANLAR (Deniz Akdora), Mustafa Mert KOÇ (Cem Özden), Kaan TAŞANER (Erkan Sarpkaya)

Dizinin ana konusu, birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşıdır. Bu savaşın ortasında kalan iki genç aşkları için mücadele vermektedir. Bir ölümün ardındaki büyük sır, bu savaşın önemli unsurlarından biridir.

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın oyununa gelen Melek, işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir ise Tuna’yla evlenmiş, onların da iki çocukları olmuştur.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise Tuna için de o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde âşık olan Tuna, hem Demir’i hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken en çok Melek’in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda ve Efe’nin aşklarına en büyük engeldir.

Video & Photo

1 videos 10 photos

Showtime

Select a cinema

  • ATV

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.