13 votes 4.6

Synopsis

Oyuncular:  İrem HELVACIOĞLU (Nefes), Ulaş Tuna ASTEPE (Tahir), Mehmet Ali NUROĞLU (Vedat), Sinan TUZCU (Mustafa), Öykü GÜRMAN (Asiye), Gözde KANSU (Eyşan), Nurşim DEMİR (Saniye), Sait GENAY (Osman Hoca), Cem Anıl KENAR (Murat), Furkan AKSOY (Fatih), Belfu BENİAN (Mercan), Demir BİRİNCİ (Yiğit)

Çocuk denecek yaştapara karşılığı satıldığı Vedat’la birlikte olmaya zorlanan Nefes, yıllar boyunca onun psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalır. Oğlu Yiğit yüzünden bu hayata uzun süre katlanmak zorunda kalsa da bıçak kemiğe dayanınca bulduğu bir fırsatı değerlendirip Vedat’ın elinden kaçar. Bu kaçış onun yolunu Karadeniz’in kendisi gibi sert ve deli Tahir’le kesiştirecektir. Tahir’in ona arka çıkması hem Vedat’ı hem de Tahir’in ailesini çıldırtır. Karadeniz’in kendine has kuralları, insanları ve koşulları Nefes’le oğlu Yiğit’i yeni bir hayata sürükler.

Karadenizli Deli Tahir, aile içi şiddetten kaçıp onun memleketine sığınan İstanbullu genç bir kadını; Nefes ile çocuğunu korumaya karar verir ve o andan itibaren hem peşlerine düşen kadının kocasıyla hem Karadeniz’in gelenekleriyle hem de başta ağabeyi Mustafa ve annesi Saniye olmak üzere ailesinin ayak direyişiyle savaşmak zorunda kalır.

Ama Tahir’in en büyük savaşı, iş ortakları Vedat’ın şiddetinden korumaya çalıştığı Nefes’e sevdalanmamak için vereceği savaş olacaktır.

Video & Photo

2 videos 6 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comments

  1. Dizi Sever 23/06/2018

    Güzelmiş. Tebrikler, başarılar.