7 votes 3.7

Synopsis

Senaryo:  Erkan BİRGÖREN

Yapımcı: D Yapım

Yönetmen: Altan DÖNMEZ

Oyuncular: Birce AKALAY (Aslı), İbrahim ÇELİKKOL (Ferhat Aslan), Muhammet UZUNER (Namık Emiroğlu), Arzu Gamze KILIÇ (Yeter), Cahit GÖK (Cüneyt), Kadriye KENTER (Handan), Ece DİZDAR (İdil), Deniz CELİLOĞLU (Yiğit Aslan), Uğur ASLAN (Cem Çınar), Sinem ÜNSAL (Gülsüm Aslan), Timur ÖLKEBAŞ (Abidin), Fatih TOPÇUOĞLU (Dilsiz), Turgay KANTÜRK (Şahin Cigal), Burcu TUNA (Suna), Macit KOPER (Azat Dağıstanlı), Selin ŞEKERCİ (Ayhan Dağıstanlı)

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat’la; yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın hikayesini böylelikle kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan zorunluluktan da olsa bir arada bulunmak zorundadır.

Aslı, alıkonulduğu çiftlikte yaralı bir adama baskı altında hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Video & Photo

3 videos 11 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.