2 votes 4

Synopsis

Senaryo: Eric Kripke, Jeremy Carver, Ben Edlund, Sara Gamble ve Andrew Dabb

Yapımcı: Erik Kripke

Yapım Şirketi: Wonderland Sound and Vision- Warner Bros Television

Yönetmen: Robert Singer

Oyuncular:  Jensen Ackles (Dean Winchester), Jared Padalecki (Sam Winchester), Jeffrey Dean Morgan (John Winchester), Jim Beaver (Bobby Singer), Misha Collins (Castiel), Mark Shepperd (Crowley), Mark Pallegrino (Lucifer), Richard Speight Jr. (Gabriel-Trickster), Rob Benedict (Chuck Shurley-God), Rachel Miner (Meg Masters), Katie Cassidy (Ruby-3. Sezon), Genevive Cortese Padalecki (Ruby- 4. Sezon), Steven Williams (Rufus Turner), Sebastian Roche (Balthazar), Fredric Lehne (Azazel-Yellow Eye), Matt Cohen (Genç John Winchester-Micheal), Kim Rhodes (Şerif Jody Miller), Ruth Connel (Rowena-Crowley’in annesi), Curtis Armstrong (Metatron), Felicia Day (Charlie Bradbury)

Annelerinin doğa üstü bir varlık tarafından öldürülmesinin ardından babaları tarafından avcı olarak yetiştirilen Sam ve Dean, babalarının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından bir araya gelirler.

Babalarını ararken yol boyunca kötülükle savaşan kardeşler, bir yandan babalarını arayacak bir yandan da adım adım annelerini öldüren varlığa karşı bir savaşın içine gireceklerdir. Bu yolda teker teker tüm sevdiklerini kaybederken babalarının başlattığı savaşı bitirmeye kararlıdırlar. Ancak bilmedikleri gerçek bu savaşın asla bitmeyeceğidir.

Video & Photo

5 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.