2 votes 4.5

Synopsis

Senaryo: Margaret Atwood, Bruce Miller

Yapımcı: John Weber, Frank Siracusa, Joseph Boccia

Yapım Şirketi: Daniel Wilson Productions, The Littlefield Company, White Oak Pictures, MGM Television, Hulu Originals

Yönetmen: Mike Barker, Reed Morano

Oyuncular:  Elisabeth MOSS (June Osborne), Max MINGHELLA (Nick Blaine) Amanda BRUGEL (Rita), Yvonne STRAHOVSKI (Serena Joy Waterford), Joseph FIENNES (Fred Waterford), Ann DOWD (Aunt Lydia), Madeline BREWER (Janine), O.T FAGBENLE (Luke Bankole), Nina KIRI(Alma), Alexis BLEDEL (Emily), Samira WILEY(Moira), Bahia WATSON (Brianna), Jenessa GRANT(Dolores), Ever CARRADINE (Naomi Putnam), Stephen KUNKEN (Warren Putnam), Tattiawna JONES (Lillie Fuller)

Kanadalı yazar Margaret Atwood’un 1985 yılında kaleme aldığı aynı adlı romanının uyarlaması olan dizi, distopik bir gelecekte yer alan bir kadının, köktendinci bir teokratik diktatörlük altında bir cariye olarak yaşamak zorunda kalmasının öyküsüdür.

Amerika Birleşik Devletleri’nin bir terör saldırısından dolayı yok olmasından sonra dinî temelli otokrasi, yönetimi ele geçirip ülkenin adını Gilead olarak değiştirir. Bu yeni düzende kadınlar ikinci sınıf vatandaş olarak görülmektedir. Damızlık kızın öyküsü; değişen bu dünyada kızını, eşini ve arkadaşlarını arayan June’un hayatta kalma mücadelesidir. Yeni bir düzen, yeni kurallar ve yeni bir yaşam. Bir sabah uyandığınızda yaşadığınız ülke bambaşka bir hâl alsaydı neler olurdu?

Video & Photo

6 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.