Synopsis

Senaryo: Ayşe Ferda ERYILMAZ, Nehir ERDEM

Yapımcı: Salacak Yapım

Yönetmen: Bora ONUR

Oyuncular: Ali İL (Kaan), Sevda ERGiNCİ (Ayperi), Köksal ENGÜR (Emin Ağa), Asuman DABAK (Mine), Mesut YILMAZ (Mesut), Gökay MÜFTÜOĞLU (Oğuz), Büşra ÇAM (Kiraz), Nihal MENZİL (Nazmiye), Ceren KOÇ (Lalin), Duygu KARACA (Simten), Hakan PİŞKİN (Fedai), Gamze DEMİRBİLEK (Ayten)

Kaan Tuğlu, bekâr bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 aylık kızıyla birlikte İstanbul’da yaşamakta bir menkul kıymetler şirketinde borsa brokerlığı yaparak geçimini sağlamaktadır.

Bebeğine bakan bakıcı kaçınca Kaan, Ayperi isimli bir köylü kızını dadı olarak işe alır. Kaan’ın sadece cahil bir köylü kızı sandığı Ayperi, onun yozlaşmış hayatına bir bomba gibi düşer. Kaan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol bekârı, Ayperi de dediğim dedik bir Antepli köylü kızı olduğu için ikisi sürekli kavga etmeye başlarlar.

Ama birbirlerinden hiç haz etmeyen bu iki inatçı keçinin bilmedikleri bir şey vardır. Kaderleri bundan kırk küsur yıl önce Kıbrıs Savaşı’nda yazılmıştır. Ayperi’nin dedesi Asım Onbaşı, Kaan’ın dedesi Emin Ağa’nın hayatını kurtarmak için bir kurşunun önüne atlamış, Emin Ağa’ya büyük bir vicdan borcu yüklemiştir. Kaan’ın Antepli bir Ağa olan dedesi, Asım Ağa’nın torununu kendi torununa almaya ant içmiştir.

Dedeleri onların nasibini kertmiştir lakin bizimkiler kanlarıyla canlarıyla bu nasibe karşı dururlar ama ikisinin de karşı duramadığı tek bir şey vardır: Kaan’ın tatlı mı tatlı, dokuz aylık kızı Su Ellen.

Video & Photo

3 videos 10 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.