1 votes 1

Synopsis

SENARYO: Nüket BIÇAKÇI Özlem YÜCEL

YAPIMCI: Kerem ÇATAYPelin DİŞTAŞ

YAPIM: Ay Yapım

YÖNETMEN: Uluç BAYRAKTAR

 

 

Halit ERGENÇ (İrfan), Ozan GÜVEN (Egemen), Nur FETTAHOĞLU (Nur), Birce AKALAY (İlay), Aslı ENVER (Ayşe), Mesut AKUSTA (Süleyman), Beren KASIMOĞULLARI (Deniz)

İdealist, çalışkan ve dürüst bir ekonomi profesörü olan İrfan, uğradığı bir iftiranın sonucu işini kaybeder. Yaşadığı haksızlığı sindiremeden oğlu Deniz’in ölümcül hastalığı ortaya çıkar. İrfan’ın kısa sürede çocuğunun ameliyatı için gerekli olan parayı bulması gerekmektedir. Çaldığı tüm kapılar birer birer yüzüne kapanırken İrfan son bir umut olarak çocukluk arkadaşı Egemen’e gider. İki dostun yolları yıllar sonra yeniden birleşir. Bundan sonra İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın tehlikeli iş adamı Süleyman’ın sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe onun kurtarıcısı olabilecek mi?

Babil, 1. bölüm

                                                   Yazar: Sinem ÖZCAN  Babil, daha kâğıt üzerindeyken konusunun farklı ve güzel oluşuyla kulağıma gelmiş bir projeydi ve ilk duyduğumdan beri “İyi bir castla girerlerse izlerim ben bu işi!” kararı verdirmişti, […]

Video & Photo

1 videos 20 photos

Bir Yorum Yazarak Siz de Katkı Sağlayın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.